Klaverblad Verzekeringen Dubbel-Op toernooi: we strijden niet alleen op de tennisbaan, maar ook om iets bijzonders te doen voor het goede doel. Voor Pleun zijn we bereid om een extra stap te zetten.

Binnen de commissie van het Dubbel-Op toernooi waren we snel eensgezind in onze keuze om ons in te zetten voor BEAT BATTEN. Deze organisatie zet zich in voor het bestrijden van de slopende en dodelijke stofwisselingsziekte bekend als de ziekte van Batten, specifiek type CLN3 (ook wel kinderdementie genoemd). Bij Pleun uit Deventer is deze ziekte in 2019 gediagnosticeerd. Vandaar dat de ouders van Pleun in januari 2022 de Stichting hebben opgericht. Lees hier hun aangrijpende verhaal: Pleun – Stichting Voor Pleun

Vanwege het 40-jarig jubileum van Dubbel-Op was het idee om een goed doel te steunen. Onze keuze voor dit lokale doel is om meerdere redenen gemaakt. Allereerst heeft het persoonlijke verhaal van Pleun en haar familie ons diep geraakt. Sinds 6 juli 2019 worden zij geconfronteerd met de harde realiteit van deze meedogenloze ziekte. Het herinnert ons en mijzelf eraan om het leven te vieren, om kostbare herinneringen te maken en om te beseffen dat het leven hier en nu is, niet later.

Zaterdag 23 maart (tussen 10:00 en 13:00) kan iedereen oud ijzer en andere metalen inleveren bij TCS. Dus duik nu nog snel in je schuur of kijk nog even op zolder of daar nog wat ligt en lever dat zaterdag in.

Alles voor het goede doel !!!!!!!!!!!

John Reinders, namens de Dubbel-Op commissie