Het was een flinke puzzel, maar het is wederom gelukt. De indeling voor de voorjaarscompetitie tennis en padel 2023 is bekend. Je vindt deze in de TCS clubapp.
De app geeft op dit moment nog niet de juiste indeling van de klasses weer. Dit wordt aangepast nadat de inschrijving bij de KNLTB is gesloten.
We hebben helaas te maken met issues met het opvoeren van de teams in de app. Dit betekent dat nog niet alle teams zichtbaar zijn in de app. We werken er hard aan om dit snel opgelost te krijgen. We vragen hiervoor je begrip. We houden je via de clubapp op de hoogte.

We hebben ons best gedaan om met een ieders wensen en voorkeuren rekening te houden. Heb je toch nog vragen en/of opmerkingen dan kun je ons bereiken via competitie@tcsprenkelaar.nl

Speeldata voorjaar 2023

De speeldata voor de padelcompetitie vind je hier.
De speeldata voor de tenniscompetitie vind je hier.
Noteer deze data alvast in je agenda!

Bardienst voor competitiespelers (senioren)

Als je competitie speelt, word er ook verwacht dat je een bardienst draait tijdens de competitie of een toernooi. Anders dan de vorige jaren kun je, ruim voordat de competitie start, nu zelf een dagdeel inplannen voor de bardienst via de TCS app. Meer informatie hierover ontvang je via mail van de clubhuiscommissie.
NB: Dit geldt dus alleen voor senior competitiespelers.

Versterking competitiecommissie

Op de oproep in de vorige nieuwsbrief hebben we drie enthousiaste aanmeldingen ontvangen. We hebben de commissie dan ook uitgebreid met Ghislaine Rootink, Romboud Bennink en Willem van der Toom. Zij draaien inmiddels al volop mee in de commissie.

Met vriendelijke groet,

Competitiecommissie
Astrid, Petra, Ghislaine, Henk, Romboud en Willem