foto_rackets.jpgDSC_0032.jpgbal.jpgDSC_4267.JPGCIMG5127.JPGdames.jpgDSC_0014.jpgpjotractie.jpgDSC_3873.JPGclubhuisbuiten.jpgedbar.jpgDSC_4173.JPGfamilie.jpgconditietrainingkopie.jpgDSC_3837.JPGlucienne.jpgclubhuisbinnen.jpgIMG_7884.JPGDSC_0063.jpg

Nog nooit eerder getennist en altijd al willen leren tennissen? Of heb je al eens getennist en je wilt de tennissport weer oppakken? Dat kan allemaal bij TCS. Onder leiding van een enthousiast team van gediplomeerde tennistrainers (in samenwerking met VDT Sports) kun je de basisbeginselen van de tennissport leren of je techniek bijschaven. Er zijn verschillende vormen mogelijk, van privé les tot groepsles. Aan jou de keuze. 

Voor jeugd werken wij met unieke lespakketten: voor een vast bedrag per maand, krijgt je kind zomer en winter tennisles. Er zijn al lespakketten vanaf €25,- per maand! Kijk hier voor meer informatie over de lestarieven.

Proefles

Twijfel je nog of tennis wel de sport voor jou is of wil je je kind eerst laten kennismaken met tennis? Dat kan altijd! Voor kinderen geldt dat zij de eerste maand vrijblijvend tennisles mogen proberen. Voor een proefles, neem contact op met de trainer, via .

Voor inschrijven voor tennisles, klik je hier.

Wij stellen de trainers graag aan je voor:

Pjotr van Dalfsen | club- en selectietrainer

 

Pjotr is al sinds 2004 trainer bij TC Sprenkelaar. Hij verzorgt alle selectietrainingen. Daarnaast verzorgt hij met zijn bedrijf VDT SPORTS, in samenwerking met Cynthia, alle overige tennislessen. Hij is al ruim 25 jaar actief als tennisleraar en heeft ook veel wedstrijden gespeeld. Zijn hoogste niveau was A1 (top 30 NL), en op dit moment staat zijn rating op niveau 2. Ook de komende jaren wil hij meehelpen het niveau en spelplezier van alle leden van TCS te verhogen.

 

Cynthia Dekker | clubtrainer

Cynthia werkt ruim 5 jaar als fulltime tennisleraar, waaronder al een paar jaar bij TC Sprenkelaar waar ze het onwijs naar haar zin heeft. Cynthia is op wedstrijdniveau ook nog behoorlijk actief. Ze komt al een aantal jaren uit in ons eerste competitieteam op zondag.

 

 

 

 

 
Onze sponsoren: