DSC_0063.jpgIMG_7884.JPGdames.jpgclubhuisbinnen.jpgCIMG5127.JPGlucienne.jpgDSC_4267.JPGDSC_0032.jpgconditietrainingkopie.jpgbal.jpgDSC_3873.JPGedbar.jpgfoto_rackets.jpgDSC_0014.jpgfamilie.jpgclubhuisbuiten.jpgDSC_3837.JPGDSC_4173.JPGpjotractie.jpg

Wanneer u graag zeker weet dat u in het winterseizoen elke week op een vast uur kunt tennissen, dan is het huren van een tennisbaan met uw tennispartner(s) voor een heel winterseizoen het meest aangewezen. U weet dan zeker dat u kunt spelen.

Baan reserveren

Om u op te geven als zogeheten seizoenscontractant kunt u het baanreserveringsformulier downloaden. Inschrijven kan op elk gewenst moment, ook wanneer het seizoen al is begonnen. Het is wel zaak zo vroeg mogelijk te reserveren. Immers heel veel tennisliefhebbers geven zich al heel vroeg op om zo zeker te zijn van een baan tijdens het nieuwe winterseizoen.

Het totale aanbod van het aantal beschikbare uren in het seizoen is groot. Er zijn echter momenten dat de banen niet beschikbaar zijn voor verhuur in verband met andere activiteiten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het jaarlijkse kersttoernooi.

Tijdens het winterseizoen gaan de tennislessen gewoon door. Pjotr van Dalfsen (hoofdtrainer) reserveert daartoe de binnenbanen voor een aantal uren. Voor meer informatie over tennislessen in het algemeen en lessen in de winter in het bijzonder kunt u contact opnemen met Pjotr van Dalfsen (telefoon 06 – 53 24 82 60). Ook vindt u daarover informatie op de website van TC Sprenkelaar onder “Training/lesformulieren“.

Heeft u overigens nog vragen; neem dan contact op met het clubhuis en vraag naar onze manager Ed Puister of bel hem rechtstreeks op nummer 06 – 14 74 38 23

U kunt ook met behulp van de contactpagina uw vragen stellen.

Onze sponsoren: