edbar.jpgCIMG5127.JPGDSC_4173.JPGDSC_0014.jpgclubhuisbuiten.jpgfoto_rackets.jpgpjotractie.jpgconditietrainingkopie.jpgdames.jpgDSC_0032.jpgIMG_7884.JPGDSC_0063.jpgDSC_3837.JPGDSC_3873.JPGclubhuisbinnen.jpgDSC_4267.JPGfamilie.jpglucienne.jpgbal.jpg

Anneke Jansen Training (AJT)

Vernoemd naar onze oud-clubtrainster en bedenker van het trainingsaanbod. Van medio september tot eind maart biedt TC Sprenkelaar een uniek traningsaanbod in haar tennishal. Op de zondagen, onder leiding van trainer Roan Valk, gaan 16 deelnemers op de vier banen trainen. Een training duurt 1,5 uur. Er zijn in totaal 4 groepen van 16 mensen. De indeling is op speelsterkte. De aanvangstijd van de training is wisselend in een doorschuifsysteem. De eerste groep start om 09:00 uur en de laatste om 13:30 uur.

Meedoen staat open voor leden en niet-leden van de vereniging. Voor het seizoen 2017-2018 zijn de groepen vol, maar u bent altijd welkom om te vragen of er voor volgend seizoen een plekje vrijkomt. Schrijf dan een e-mail naar

Zie hier de groepsindeling en aanvangsschema van 2017-2018

Voor degenen die de trainer nog niet zo goed kennen, hieronder stelt Roan zich even voor:

Mijn naam is Roan Valk en ben 23jaar, woonachtig in Wenum Wiesel en al 3 jaar werkzaam als tennistrainer. Ik heb mijn CIOS gedaan en in Oostenrijk mijn licentie als skileraar behaald. Ook ben ik in het bezit van het Tennistrainer A diploma, en momenteel bezig voor mijn B diploma.

Iets meer over mijzelf, ik heb vanaf jongs af aan veel getennist. Dit ook op hoog niveau mogen doen, top 10 in de jeugd is mijn hoogste ranking geweest. Tegenwoordig speel ik ook nog met enige regelmaat een toernooi; het is de bedoeling met ingang van volgend jaar ook voor de senioren ranglijst te gaan. Ergens heeft het altijd gekriebeld dit te proberen aangezien ik na mijn 16de er eigenlijk te weinig mee heb gedaan. Ondanks dit ben ik er trots op in 2016 mezelf Apeldoorns tenniskampioen te hebben mogen noemen.

Ik kijk enorm uit naar mijn tijd bij de Sprenkelaar! De AJT trainingen wel te verstaan. Graag geef ik mijn tenniskennis en passie door aan jong en oud!

Met sportieve groet,

Roan Valk.


 

Onze sponsoren: