lucienne.jpgclubhuisbinnen.jpgpjotractie.jpgconditietrainingkopie.jpgedbar.jpgDSC_3837.JPGDSC_0032.jpgCIMG5127.JPGfoto_rackets.jpgDSC_3873.JPGclubhuisbuiten.jpgIMG_7884.JPGbal.jpgDSC_4173.JPGDSC_0063.jpgfamilie.jpgDSC_4267.JPGdames.jpgDSC_0014.jpg

Zo is er tijdens het gehele winterseizoen het zogeheten “MEGA-dubbeltoernooi” en vindt plaats op de zaterdag-, zondagmiddag en zondagavond. Dit gezellige en sportieve toernooi heeft als categorieën herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel.

Tennisclub Sprenkelaar organiseert rond de Kerstdagen een fantastisch en groots opgezet tennistoernooi: het “Klaverblad Verzekeringen Kersttoernooi”. Hier wordt al jarenlang hoogstaand tennis gepresenteerd; een genot voor spelers en publiek.

Een wekelijks terugkomend fenomeen tijdens de zomer en de winter is het “Rommelpotten”. Tijdens de zomer op dinsdagavond (alleen voor de leden van TCS) en in de winter op dinsdagmorgen. Tijdens de winterperiode kunnen ook niet leden van TCS aan die activiteit meedoen. Plezier bij rommelpotten is daarbij het hoofddoel; iedereen speelt dan ook met en tegen elkaar.

Onze sponsoren: