bal.jpgDSC_4267.JPGDSC_0063.jpgdames.jpgfoto_rackets.jpgconditietrainingkopie.jpgDSC_0014.jpgfamilie.jpgCIMG5127.JPGDSC_0032.jpgpjotractie.jpgedbar.jpglucienne.jpgDSC_3873.JPGDSC_4173.JPGIMG_7884.JPGDSC_3837.JPGclubhuisbinnen.jpgclubhuisbuiten.jpg

 

                                                         klaverbladlogo 1136x233

 

Klaverblad Verzekeringen is een landelijk opererende verzekeringsmaatschappij, gevestigd in Zoetermeer. Al sinds 1850 staat de maatschappij voor onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Een verzekeringsmaatschappij met een rijk verleden en de blik gericht op de toekomst.

 
Aanbod
Klaverblad Verzekeringen heeft een breed assortiment schade- en levensverzekeringen voor particulieren en ondernemers. Voorbeelden van belangrijke verzekeringen voor particulieren uit ons assortiment zijn:
·          autoverzekering;
·          woonverzekeringen: woonhuis, inboedel en aansprakelijkheid; 
·          uitvaartverzekering


Voorbeelden van belangrijke verzekeringen die we voor ondernemers aanbieden:
•    arbeidsongeschiktheidsverzekering
•    verzekeringspakketten voor MKB en voor agrarische bedrijven.

Klaverblad Verzekeringen wil zekerheid bieden en een goede service verlenen. Dit voor een zo aantrekkelijk mogelijke premie, met een ruime dekking. De belangen van de verzekerden staan voorop.
Meer informatie over onze autoverzekeringwoonhuisverzekering en alle andere verzekeringen is te vinden op www.klaverblad.nl.

Nu ook: een gewoon goede reisverzekering

Klaverblad heeft in mei een nieuwe verzekering geïntroduceerd: de Doorlopende reisverzekering. Als mensen op vakantie gaan, dan krijgen ze soms te maken met onverwacht hoge kosten. Vooral medische kosten in het buitenland vallen vaak hoger uit dan mensen verwachten. En dit terwijl deze kosten vaak niet vergoed worden door de zorgverzekering. Klaverblad wil ervoor zorgen dat mensen zich ook in het buitenland goed kunnen verzekeren. Daarom kan de reisverzekering aangepast worden aan de persoonlijke situatie en wensen van de klant. Om ervoor te zorgen dat iedereen op vakantie snel en goed geholpen wordt, werkt Klaverblad samen met de alarmcentrale SOS International. Deze alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar.

Betrouwbaar en degelijk
Klaverblad Verzekeringen ziet zichzelf als een betrouwbare en degelijke partij en is daarom sponsor geworden van TCSprenkelaar: een vereniging met een betrouwbare en degelijke uitstraling. 
 
Reclamecampagne Klaverblad Verzekeringen
In januari 2012 is de reclamecampagne van Klaverblad Verzekeringen gestart met een televisie- en een radiocommercial. Op deze manier wil Klaverblad Verzekeringen haar naamsbekendheid vergroten. 

Bekijk hier de laatste commercial

De grondgedachte van de campagne is: Klaverblad Verzekeringen blijft altijd gewoon goed verzekeren. Dat doet de maatschappij al zolang zij bestaat en dat wil zij blijven doen. Volgens Klaverblad Verzekeringen is dat tegenwoordig best bijzonder. De themazin van de commercials is dan ook: “Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.”

 
 
 
 
Onze sponsoren: