DSC_0014.jpgdames.jpgclubhuisbinnen.jpgfoto_rackets.jpgDSC_0063.jpgclubhuisbuiten.jpgfamilie.jpgbal.jpgpjotractie.jpgedbar.jpgDSC_3873.JPGCIMG5127.JPGlucienne.jpgDSC_3837.JPGIMG_7884.JPGconditietrainingkopie.jpgDSC_4173.JPGDSC_4267.JPGDSC_0032.jpg

TC Sprenkelaar is een tennisvereniging met grote ambities. Zo vinden wij het belangrijk om te investeren in een goed jeugdbeleid. Wij streven ernaar om onze jeugd goed op te leiden en kansen te bieden om te groeien in de tennissport. Wij willen de tennissport voor alle kinderen toegankelijk maken. Om deze ambities waar te maken en het kwaliteitsniveau van onze vereniging voor onze leden te kunnen waarborgen, stellen wij uw interesse in sponsoring bijzonder op prijs.

Voor uw bedrijfspromotie heeft TC Sprenkelaar altijd een passende mogelijkheid. TC Sprenkelaar biedt meerdere mogelijkheden voor bedrijfspromotie. Zo is er voor iedere ondernemer, groot of klein, altijd een passende optie te vinden.

Op deze pagina staan in het kort de verschillende mogelijkheden. Onze tarieven bespreken wij graag met u. Bij een combinatie van advertentie mogelijkheden gelden weer andere tarieven. 

Wilt u met ons verder praten over de sponsormogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan contact op met de sponsorcommissie van TC Sprenkelaar: Yvonne Schreurs () of Gonny Feenstra ()

Sponsormogelijkheden in het kort:

Digitaal

  • In het clubhuis (gehele jaar open) hangt een tv scherm waarop wij nieuwsberichten aan onze leden plaatsen (narrow casting). Het scherm kan ook ingezet worden voor uw bedrijfspromotie. Dat kan al per kwartaal. Dit scherm is prominent aanwezig en een echte eyecatcher! 
  • Het plaatsen van een banner op onze website. Met een klik op de banner komen alle geïnteresseerden direct op uw bedrijfssite. 
  • Advertentie in het digitaal clubblad en in de nieuwsbrieven (e-mail).
  • Promotie-banner in de club-app.

Op de buitenbanen en in de tennishal

Inmiddels hebben we, op het in 2014 nieuw ingerichte park, meerdere mogelijkheden: 

  • Een winddoek (buitenbanen)
  • Een reclamebord (buitenbanen en tennishal) 
  • Een kleiner bord als baannummer
  • Uw bedrijfsnaam op een scorebord 

Adverteren in het (papieren) clubblad

Met de nieuwe opzet van een digitaal clubblad, worden der geen papieren versies meer gedrukt. De digitale Topspin komt op regelmatige tijden uit. Dit clubblad wordt aan alle leden die zich daarvoor hebben aangemeld, gemaild.

Toernooien

Het verbinden van uw bedrijfsnaam aan één van de toernooien die TC Sprenkelaar op haar park organiseert.

Sponsorkleding competitieteams

Geleerd van ervaringen is er nu een helder beleid ontworpen voor deze vorm van sponsoring en adverteren. 

Materialen en diensten
 
Wanneer u als ondernemer liever uw bijdrage levert in de vorm van materiaal of dienst is het goed met elkaar om tafel te gaan.

Onze sponsoren: