TC Sprenkelaar heeft sinds 2021 de beschikking over drie prachtige padelbanen buiten. De drie padelbanen zijn aangelegd door PadelTotaal en zijn van hoge kwaliteit en ruim opgezet. De LED verlichting op de banen springt automatisch aan door middel van sensoren. Je bent hierdoor dus niet afhankelijk van de openingstijden van het clubhuis. Al onze padelbanen zijn voorzien van panoramaglas aan de achterzijden: zo heb je ook als toeschouwer vrij zicht. De ondergrond van de padelbanen is kunstgras en specifiek voor padel ontwikkeld. Het beste is om te de baan te betreden met padelschoenen of schone tennisschoenen.

Net zoals de gravel- en smashcourtbanen moeten de padelbanen na iedere wedstrijd gesleept worden. Dit slepen zorgt ervoor dat de zandlaag goed verdeeld wordt over de baan. Deze zandlaag ligt op de mat zodat de mat geen slijtageplekken krijgt en de bal goed blijft stuiteren.

Leden

Een lid van TC Sprenkelaar is algemeen lid, dus mag zowel tennissen als padellen. Er bestaat geen apart lidmaatschap voor padel. Leden hebben ook de mogelijkheid om een introducé (geen lid) mee te nemen tegen betaling van 8 euro per keer. Dit kun je regelen bij de bar.

Baanverhuur niet-leden

Omdat de padelbanen op de piekuren (’s avonds na 18:00 uur) druk bezet zijn, biedt TC Sprenkelaar beperkt de mogelijkheid om een padelbaan te huren. Voor niet-leden is er enkel de mogelijkheid om een padelbaan te huren in de daluren (09:00 uur tot 17:00 uur). Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Wij maken hierbij gebruik van het boekingsplatform van de KNLTB: KNLTB Meet & Play

Materiaal

Onze club beschikt over een aantal padelrackets, die je voor 5 euro per stuk kan huren in het clubhuis. Ballen worden niet uitgeleend, deze kun je alleen kopen.

Nog vragen? Stel ze in het clubhuis of mail naar padel@tcsprenkelaar.nl.