Leuk dat je interesse hebt in Tennisclub Sprenkelaar!

TC Sprenkelaar is een vereniging waar tennis/padel, leren, ontmoeten en op een ontspannen manier inspannen centraal staat.

Plezier in de sport en gastvrijheid vinden wij belangrijk!

Mocht je na het lezen van deze website nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons via info@tcsprenkelaar.nl. Wij helpen je graag verder.

Albert Blikman, voorzitter TCS

Tennissen en padellen bij TCS.

Tennissen/padellen bij TCS houdt in dat je het hele jaar door gebruik mag maken van de faciliteiten op het park. Wanneer je lid bent bij onze vereniging, kun je zowel tennissen als padellen: uniek in Apeldoorn! In de winterperiode kun je tegen betaling een baan huren in de hal. Slecht weer in de zomer? We hebben vier binnenbanen zodat er alsnog getennist kan worden. Dat is gratis, maar overleg wel even met het barpersoneel.  

Meer weten over ons lidmaatschap? Klik hier.

Let op: het lidmaatschap wordt elk jaar per 1 januari verlengd met een jaar, tenzij het lidmaatschap vóór 1 december van het lopende jaar wordt opgezegd via ledenadministratie@tcsprenkelaar.nl 

Clubhuis 

Met de inzet van onze vrijwilligers kan ons gezellige clubhuis ruim open zijn. Het streven is van 08:00 uur tot 23:00 uur. De gevarieerde keuken en gezellige bar wordt ook grotendeels gerund door vrijwilligers. Daardoor blijven onze prijzen wat lager. Bij voorkeur vragen we onze leden om te betalen met de KNLTB pas. Opwaarderen van je KNLTB pas met een consumptietegoed kan via de KNIP app. Klik hier om te weten hoe dat werkt. Heeft u ideeën? Mail gerust naar clubhuiszaken@tcsprenkelaar.nl

De vereniging, dat ben je samen.

Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter elke vereniging. Zonder vrijwilligers maken we meer kosten om activiteiten te organiseren, het park te onderhouden en de bar/ keuken open te houden. Tennissen bij TC Sprenkelaar moet voor al onze leden leuk en betaalbaar blijven!

Bij TCS verdien je een deel contributie terug met vrijwilligerswerk. Wanneer je gedurende het jaar je hebt ingezet voor de vereniging, ontvang je €20,- of €40,- op je KNLTB-pas als consumptiegeld. En verder zetten de we vrijwilligers ieder najaar in het zonnetje tijdens de vrijwilligersavond.

Wat kan jij doen voor jouw vereniging?

We weten dat eigenlijk alle leden wel willen bijspringen als ze persoonlijk gevraagd worden. Maar we zijn met veel en niet iedereen kent iedereen. Dus maak het ons (én jezelf) gemakkelijk: laat weten wat je wilt doen! Hiernaast zie je wat voorbeelden van  taken / functies waar we vaak behoefte aan hebben.

Kortom: genoeg mogelijkheden om een steentje bij te dragen! Wil je meer weten of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Anouk ten Arve:db-ata@tcsprenkelaar.nl