clubhuisbinnen.jpgclubhuisbuiten.jpgDSC_3873.JPGDSC_4267.JPGlucienne.jpgDSC_4173.JPGdames.jpgfamilie.jpgDSC_0063.jpgDSC_0014.jpgDSC_0032.jpgpjotractie.jpgCIMG5127.JPGIMG_7884.JPGDSC_3837.JPGfoto_rackets.jpgbal.jpgedbar.jpgconditietrainingkopie.jpg

Gonny Feenstra is de voorzitter van de commissie Sponsoring & Marketing. De commissie is verantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van het sponsorbeleid en de marketing. Binnen deze commissie vallen dan ook de redactiecommissie en de sponsorcommissie. Ook de website valt hieronder.

De redactiecommissie houdt zich bezig met de inhoud en verzorging van de opmaak van de Topspin. En de sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het uitvoeren van het sponsorbeleid, het werven en onderhouden van de contacten met onze sponsoren. 

Hieronder zie je welke vrijwilligers zich inzetten voor deze uitdagende taak.

Jos Hess redactie
Evelien Fasel redactie  
Yvonne Schreurs
sponsorcommissie
Robert Ameshoff Facebook
Gernant Busscher Webmaster


Binnen deze commissies zijn nog diverse vacatures voor vrijwilligers. Ken je veel ondernemers en zou je bijvoorbeeld als ambassadeur willen optreden binnen de sponsorcommissie? Laat het ons weten via mail: . Ook de redactie kan nog wel wat hulp gebruiken. Een mailtje aan de redactie () is voldoende.

Contact opnemen met de commissie kan via:

Onze sponsoren: