DSC_4173.JPGfoto_rackets.jpgDSC_0014.jpgclubhuisbuiten.jpgDSC_0032.jpgDSC_0063.jpgconditietrainingkopie.jpglucienne.jpgDSC_3873.JPGCIMG5127.JPGDSC_3837.JPGedbar.jpgDSC_4267.JPGpjotractie.jpgIMG_7884.JPGfamilie.jpgdames.jpgclubhuisbinnen.jpgbal.jpg

Onze club kan niet zonder vrijwilligers. En gelukkig zijn er bij TCS veel mensen die een steentje bij willen dragen!

Veel van deze vrijwiligers hebben een taak binnen een bepaalde commissie. Zij zorgen er met z'n allen voor dat alles binnen TCS kan blijven draaien. Zo wordt het drankje dat je na een partijtje tennis nuttigt in ons gezellige clubhuis grotendeels door vrijwilligers verzorgd. Het park ligt er altijd super mooi bij: daar zorgt onze groundsman voor samen met een groep vrijwilligers. De rekeningen moeten betaald worden, er worden leuke evenementen georganiseerd, de Topspin wordt gemaakt en rondgebracht. Heel veel vrijwilligers die daar tijd en energie in steken.

Omdat TCS haar kwaliteitsniveau op peil wil houden, zijn we ook afhankelijk van sponsorinkomsten. Daar zijn ook vrijwilligers actief voor. We zijn heel erg blij met leden die TCS een warm hart toe dragen en een steentje bij willen dragen. Wil jij dat ook? Er is altijd een mogelijkheid! Neem daarvoor gerust contact op met Marieke Oosterhof ().

TCS kent de volgende commissies:

Daarnaast zijn er nog de Vertrouwenscontactpersonen

 

 

 

 

 

 

Onze sponsoren: