lucienne.jpgDSC_0014.jpgCIMG5127.JPGDSC_3873.JPGclubhuisbuiten.jpgDSC_4267.JPGDSC_3837.JPGIMG_7884.JPGfamilie.jpgDSC_0032.jpgclubhuisbinnen.jpgpjotractie.jpgconditietrainingkopie.jpgedbar.jpgfoto_rackets.jpgdames.jpgDSC_0063.jpgDSC_4173.JPGbal.jpg

TC Sprenkelaar (TCS) is een gezellige tennisvereniging centraal gelegen in de wijken Zevenhuizen, Zuidbroek, Kerschoten en Woudhuis/Osseveld. TCS is in 1979 opgericht en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste tennisvereniging van Apeldoorn (ca. 900 leden).

Het fraai aangelegde park van TCS beschikt over 17 tennisbanen: negen gravelbanen, vier smash court banen en vier tapijtbanen in de hal. En, uniek in Apeldoorn, de vereniging beschikt over vier Tenniskids Rood banen en een oefenmuur. Hiermee biedt TCS een totaal pakket aan faciliteiten aan ieder type lid (van jong tot oud). 


Ook ‘s avonds en in de winter

De SmashCourt banen en drie gravelbanen zijn voorzien van verlichting, waardoor er ’s avonds volop getennist kan worden. De SmashCourt banen zijn seizoenverlengende banen, waardoor er in principe het hele jaar door buiten getennist kan worden.

Tennisclub Sprenkelaar is een vereniging voor beginners en gevorderden, voor recreatieve tennissers en voor prestatiespelers, voor jong en oud. Kortom: tennisplezier voor iedereen!


Activiteiten

Tijdens het seizoen worden er veel verschillende activiteiten en
toernooien georganiseerd.

TCS staat bekend om haar gezelligheid, het fraai aangelegde park, de goede voorzieningen en een goede keuken!

 

 
Onze sponsoren: