Op vrijdag 31 mei organiseert VELUWE65PLUS uitzendbureau samen met de organisatoren van de OldStars van TC Sprenkelaar een tennisdag voor senioren. Die dag kan er op de banen van TC Sprenkelaar getennist worden door senioren met tenniservaring. Maar ook senioren zonder tenniservaring kunnen kennismaken met deze mooie sport. Dat kan door mee te doen met de tennisclinic, die gegeven wordt door professionele tennisleraren. Zij zijn gespecialiseerd in tennis voor senioren, volgens de methode Athletic Skills Model. Daarbij maakt de senior, na een gedegen warming-up, door middel van tennis gerelateerde bewegingsoefeningen kennis met de tennissport. Na de lunch is er voor de deelnemers aan de clinic nog de mogelijkheid om deel te nemen aan een parcours met sportattributen.
De ‘geoefende’ senior-tennisser/tennisster speelt in dubbel-formatie enkele partijen in een toernooivorm. Omdat het die week ook Beweegweek is van het Nationaal Ouderenfonds zal hun ambassadeur Tom Okker aanwezig zijn.

Programma:

Deelnemers die een eigen racket hebben, deze graag meenemen. Anders kan deze worden geleend bij onze club. Graag sportschoenen dragen met profiel voor op de gravelbanen. Elke senior die graag in beweging komt is van harte welkom. Wel even aanmelden. Dit kan gratis door een mail te sturen naar info@veluwe65plus.nl.
Bij aanmelding s.v.p. doorgeven:

Voor de lunch wordt gezorgd. Tot ziens op 31 mei!

Jeannette Metsemakers en Inte Wassenaar