edbar.jpgclubhuisbuiten.jpgpjotractie.jpglucienne.jpgDSC_3837.JPGDSC_4267.JPGIMG_7884.JPGfamilie.jpgfoto_rackets.jpgDSC_0063.jpgDSC_4173.JPGclubhuisbinnen.jpgDSC_0014.jpgbal.jpgDSC_0032.jpgDSC_3873.JPGdames.jpgCIMG5127.JPGconditietrainingkopie.jpg

…Maar nog niet helemaal...

‘We zijn er bijna!!’ was de kop boven de laatste nieuwsbrief van de transactiecommissie. En dat is ook nog steeds zo maar het duurt allemaal wel wat langer dan verwacht.

De navordering van de Belastingdienst gooide roet in het eten dit voorjaar en nu eindelijk, december 2017 kunnen we echt met de Belastingdienst toewerken naar een oplossing.

Lees meer

WE ZIJN ER BIJNA!!

Na onze eerste nieuwsbrief is het een tijdje stil geweest, maar het transitieteam heeft zeker niet stil gezeten. Het is een traject waarbij we te maken hebben met meerdere organisaties w.o. de Belastingdienst, de notaris en fiscale en arbeidsdeskundige adviseurs.

Lees meer

In 2016 zullen er achter de schermen grote veranderingen plaats gaan vinden die ervoor moeten zorgen dat onze club slagvaardiger, beter en vooral klaar moet maken voor de toekomst!

Als lid van de TC Sprenkelaar zul je daar vooralsnog weinig van gaan merken in het komende jaar.
Met behulp van o.a. een notariskantoor zal de Stichting Tennishal Sprenkelaar ophouden te bestaan en omgevormd worden naar een verenigingsvorm om uiteindelijk samen te vloeien in de nieuwe structuur van de Tennis Club Sprenkelaar.

Lees meer

Onze sponsoren: