bal.jpgedbar.jpgclubhuisbinnen.jpgfoto_rackets.jpgdames.jpgfamilie.jpgDSC_0063.jpgDSC_3837.JPGDSC_3873.JPGDSC_4267.JPGpjotractie.jpgDSC_4173.JPGCIMG5127.JPGlucienne.jpgIMG_7884.JPGDSC_0014.jpgDSC_0032.jpgconditietrainingkopie.jpgclubhuisbuiten.jpg

VDT Sports nieuw

Hallo leden van TC Sprenkelaar,

We zitten midden in het winterseizoen, maar wij, de trainers van TCS, zijn ons naast het verzorgen van de winterlessen al weer aan het voorbereiden op het zomerseizoen.

Na meer dan 5 jaar Tenniskids kunnen we zeggen dat dit een enorm groot succes is en we steeds meer (jonge) kinderen mogen begroeten binnen onze vereniging. Ook deze winter hebben we weer veel groepen ROOD, ORANJE en GROEN. De World Tour voor ROOD en ORANJE gaat ook steeds beter; als we kijken zien we steeds vaker hele leuke slagenwisselingen tussen TCS kids en de kinderen van andere verenigingen. Tennis is nog steeds populair en ik verwacht dan ook dat we als vereniging nog verder gaan groeien. Zeker ook omdat het mooie stadsdeel Zuidbroek steeds meer vorm krijgt en daar vele jonge gezinnen gaan wonen.

Ook succesvol is dat kinderen gedurende het hele jaar kunnen instromen en eventueel uitstromen. Er hoeft niet meer per seizoen ingeschreven te worden en dat geeft continuïteit. De opzegtermijn van 2 maanden voor de jeugdlessen werkt ook erg goed. Gelukkig wordt van deze mogelijkheid weinig gebruik gemaakt…..!

De samenwerking tussen de trainers gaat ook heel erg fijn. Zowel persoonlijk als op tennistechnisch vlak zijn we een hele goede combinatie. Zowel Cynthia als ikzelf hebben dan ook de intentie om ons nog zeer veel jaren fulltime in te zetten voor TCS. Samen met Robert Ameshoff (parttime) en mogelijk een nieuwe collega (parttime) worden de lessen in zomer 2018 optimaal verzorgt.

In het zomerseizoen zullen de meeste tennislessen op de Smashcourt banen gegeven worden. Uiteraard worden in het winterseizoen de meeste lessen gewoon in onze tennishal gegeven. Ook in het zomerseizoen gaan we bij slecht weer gewoon de hal in als deze beschikbaar is. Doordat de Smashcourt banen eigenlijk altijd bespeelbaar zijn wordt bij een klein buitje gewoon doorgespeeld. Echt super fijn dat we deze mooie banen hebben bij TCS! Door de enorme druk op onze banen kan het zijn dat in het zomerseizoen verschillende lesgroepen “vast” in de hal les krijgen. Dit om niet teveel banen te gebruiken en zo onze recreanten en competitiespelers niet teveel te belemmeren. Dit geldt vooral voor de maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond “primetime” tussen 19.30-22.00 uur.

Hieronder staat het lesformulier voor zowel JEUGD als voor volwassenen. Ook zijn de formulieren toegevoegd aan de informatiepakketten verkrijgbaar aan de bar van ons clubhuis. Kinderen hoeven alleen eenmalig het formulier in te vullen en volwassenen kunnen vanaf nu inschrijven voor het nieuwe seizoen. Net als voorgaande jaren gaat de indeling op volgorde van binnenkomst en uiteraard de mogelijkheid een groepje te formeren.

Namens de trainers wens ik iedereen een fijn tweede deel van de winter met vele mooie tennisdagen zowel op de binnen- als de buitenbanen van TCS!

Sportieve groeten,

Pjotr

 

Inschrijfformulier Zomerseizoen 2018 JEUGD

Inschrijfformulier Zomerseizoen 2018 Senioren

Onze sponsoren: