pjotractie.jpgIMG_7884.JPGfamilie.jpglucienne.jpgDSC_0032.jpgDSC_4173.JPGclubhuisbinnen.jpgDSC_3873.JPGfoto_rackets.jpgedbar.jpgDSC_0014.jpgbal.jpgDSC_3837.JPGclubhuisbuiten.jpgCIMG5127.JPGDSC_0063.jpgdames.jpgDSC_4267.JPGconditietrainingkopie.jpg

Hallo leden van TC Sprenkelaar,

Nu we met de tweede winter op ons schitterend verbouwde tennispark bezig zijn blijkt het tennissen in de winter op de Smahcourt banen zeer goed te gaan! We hebben vrijwel geen lessen die door de weersomstandigheden uitvallen!!! Wij, Cynthia, Robert en Pjotr, zijn echter al weer druk met de voorbereidingen voor de tennislessen van het zomerseizoen 2017.

Hieronder staan de lesformulieren voor zowel JEUGD als voor volwassenen. Kinderen hoeven alleen eenmalig het formulier in te vullen en volwassenen kunnen vanaf nu inschrijven voor het nieuwe seizoen. Net als voorgaande jaren gaat de indeling op volgorde van binnenkomst en uiteraard de mogelijkheid een groepje te formeren.

Namens de trainers wens ik iedereen een hele fijne winter en vele mooie tennisdagen zowel op de binnen- als de buitenbanen van TCS!

Sportieve groeten,

Pjotr

Inschrijfformulier Zomerseizoen 2017 JEUGD

Inschrijfformulier Zomerseizoen 2017 Senioren

Onze sponsoren: