bal.jpgclubhuisbinnen.jpgDSC_4267.JPGconditietrainingkopie.jpgDSC_4173.JPGclubhuisbuiten.jpgDSC_0032.jpgDSC_0014.jpgedbar.jpglucienne.jpgfoto_rackets.jpgDSC_3873.JPGDSC_3837.JPGfamilie.jpgIMG_7884.JPGCIMG5127.JPGdames.jpgDSC_0063.jpgpjotractie.jpg


Hallo leden van TC Sprenkelaar,

We zitten midden in het winterseizoen, maar wij, de trainers van TCS, zijn ons naast het verzorgen van de winterlessen al weer aan het voorbereiden op het zomerseizoen.

Na meer dan 5 jaar Tenniskids kunnen we zeggen dat dit een enorm groot succes is en we steeds meer (jonge) kinderen mogen begroeten binnen onze vereniging. Ook deze winter hebben we weer veel groepen ROOD, ORANJE en GROEN. De World Tour voor ROOD en ORANJE gaat ook steeds beter; als we kijken zien we steeds vaker hele leuke slagenwisselingen tussen TCS kids en de kinderen van andere verenigingen.

Lees meer

Je kan je weer opgeven voor de tennislessen voor het winterseizoen 2017-2018. In tegenstelling tot veel andere zaken, zijn de tarieven voor de tennislessen NIET verhoogd!

Meer informatie en de inschrijfformulieren zijn te vinden op de website: Inschrijven

Het vakantierooster voor het winterseizoen vind je hier: Vakantierooster

Hallo leden van TC Sprenkelaar,

Nu we met de tweede winter op ons schitterend verbouwde tennispark bezig zijn blijkt het tennissen in de winter op de Smahcourt banen zeer goed te gaan! We hebben vrijwel geen lessen die door de weersomstandigheden uitvallen!!! Wij, Cynthia, Robert en Pjotr, zijn echter al weer druk met de voorbereidingen voor de tennislessen van het zomerseizoen 2017.

Hieronder staan de lesformulieren voor zowel JEUGD als voor volwassenen.

Lees meer

Onze sponsoren: