dames.jpgfoto_rackets.jpgclubhuisbuiten.jpgDSC_4267.JPGCIMG5127.JPGpjotractie.jpglucienne.jpgDSC_3837.JPGDSC_4173.JPGconditietrainingkopie.jpgDSC_0014.jpgDSC_0063.jpgbal.jpgDSC_3873.JPGedbar.jpgDSC_0032.jpgfamilie.jpgclubhuisbinnen.jpgIMG_7884.JPG

Het zomerseizoen zit er bijna op en menig tennis(t)er valt in een soort “wintertennisgat”. TC Sprenkelaar biedt de mogelijkheid om deze periode te overbruggen met een aantrekkelijk en gezellig TEAMTENNIS-toernooi.

Speel samen met je competitieteam, je collega’s en/of vrienden in de winterperiode Teamtennis bij Tennisclub Sprenkelaar! TCS organiseert in de winter een indoor dubbel teamtenniscompetitie op de zaterdagmiddag.

Vanaf oktober 2018 wordt er gespeeld in onze vernieuwde hal met een nieuwe indoor tennismat voor nog meer comfort, speelplezier en de mogelijk voor aantrekkelijk tennis.

Lees meer

Wie is de sterkste speler en speelster bij TCS?
Doe mee en ga de strijd aan!

Een jaarlijks terugkerende activiteit. Inschrijving is mogelijk in open categorie en op speelsterkte. In 2018 vinden de clubkampioenschappen plaats van 28 augustus t/m 1 september.

Lees meer

Inmiddels is het WTC alweer een maand geleden afgelopen, maar wie nog even wil nagenieten, kan je hier de foto's zien. Met dank aan Hans Brouwer,

En afgelopen donderdag tijdens het Dubbel-Op toernooi, was TC Sprenkelaar in het nieuws bij RTV Apeldoorn, zie deze link.

Onze sponsoren: