DSC_0063.jpgfamilie.jpgDSC_4267.JPGDSC_3873.JPGDSC_4173.JPGbal.jpgDSC_0032.jpgCIMG5127.JPGDSC_3837.JPGdames.jpgpjotractie.jpgconditietrainingkopie.jpglucienne.jpgclubhuisbinnen.jpgDSC_0014.jpgedbar.jpgclubhuisbuiten.jpgIMG_7884.JPGfoto_rackets.jpg

Hierbij even een toelichting over onze Smash Court banen.

Gebruik in de winter:

  • Bij vorst kunnen de banen gewoon worden gebruikt.
  • Bij sneeuw de banen niet bespelen en de gevallen sneeuw op natuurlijke wijze laten verdwijnen.
  • Bij ijzel of door vorst wit uitgeslagen banen , de banen uit veiligheidsoverwegingen niet gebruiken.

Lees meer

Hierbij is per heden het nieuwe Baan- en Parkreglement van TCS geldig en vervallen alle voorgaande reglementen. Het Baan- en Parkreglement is op de website (klik hier) te vinden en boven het afhangbord in de hal van het clubhuis. Zorg ervoor dat je bekend bent met het reglement als je gaat tennissen en je op het TCS park aanwezig bent.

Met vriendelijke groet,

Bestuur TC Sprenkelaar

Wij zijn Goedbezig!!!
De gemeente Apeldoorn is met een pilot gestart voor de inzameling van blikjes en plasticflesjes en daar doet TCS aan mee.

Waarom doen wij daar aan mee?
De overweging is dat zwerfafval in openbare ruimte een weerbarstig milieuprobleem is waarvan de aanpak ook vanwege het herwinnen van grondstoffen een extra impuls heeft gekregen vanuit de gemeente met ondersteuning door de rijksoverheid. De gemeente Apeldoorn heeft dergelijk pilot opgezet waarbij de maatschappelijke organisaties de ingezamelde flesjes en blikjes inleveren tegen ontvangst van een Goedbezig!

Lees meer

Onze sponsoren: