IMG_7884.JPGclubhuisbinnen.jpgDSC_4173.JPGDSC_4267.JPGlucienne.jpgDSC_3837.JPGedbar.jpgfamilie.jpgdames.jpgclubhuisbuiten.jpgconditietrainingkopie.jpgfoto_rackets.jpgpjotractie.jpgDSC_0014.jpgbal.jpgCIMG5127.JPGDSC_0063.jpgDSC_3873.JPGDSC_0032.jpg

Per 25 mei 2018 treedt de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Ook TC Sprenkelaar moet voldoen aan de AVG. Een flinke klus, waarbij we gebruik hebben gemaakt van het AVG-stappenplan voor verenigingen van de KNLTB.

TC Sprenkelaar heeft persoonsgegevens nodig om een lidmaatschapsovereenkomst met haar leden aan te gaan.TC Sprenkelaar hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.

Lees meer

Onlangs ontving TCS onderstaand bericht van onze trouwe sponsor Intersport Jonker:

Betreft: Overname Intersport Jonker

De afgelopen periode hebben wij als Intersport Jonker met trots met u mogen samenwerken. Met deze brief informeren wij u graag over de ontwikkelingen rondom Intersport Jonker in Apeldoorn.

OVERNAME:

Vanaf heden is Intersport Jonker overgenomen door DAKA Sport. DAKA Sport is een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar actief is in de sportretail.

Lees meer

Zaterdag 10 februari a.s., van 17:00 tot 19:00 uur in het clubhuis, de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van TC Sprenkelaar. Met name de situatie rondom de transitie zal toegelicht worden.

Lees meer

Onze sponsoren: