dames.jpgDSC_0032.jpgpjotractie.jpgclubhuisbinnen.jpgfamilie.jpgconditietrainingkopie.jpgDSC_3837.JPGDSC_4267.JPGedbar.jpglucienne.jpgbal.jpgDSC_0014.jpgIMG_7884.JPGDSC_0063.jpgCIMG5127.JPGDSC_4173.JPGDSC_3873.JPGclubhuisbuiten.jpgfoto_rackets.jpg
World Team Cup Rolstoeltennis begint over   33 Dagen

De aftelklok op onze TCS website vertelt ons precies hoeveel dagen we nog moeten wachten tot het grootste internationale rolstoeltennistoernooi op ons park begint! En wij hebben er zin in!

We zijn ervan overtuigd dat het een super mooi event gaat worden. En als het weer net zo mooi is als deze week, dan is dat zeker de kers op de taart.
In deze nieuwsbrief geven we je graag een update van het event.

Lees meer

Maaltijden

Op maandag-, dinsdag- en woensdagavond is er de mogelijkheid om een maaltijd te gebruiken. Kosten €12,50 p.p.

Food market

Er staan meerdere foodstands op ons park. Tijdens de avond bezoek je alle stands waar ter plekke een gerechtje wordt gemaakt, om zo aan het einde van de avond van een volledige maaltijd te hebben genoten.

Lees meer

     

 

              

 

                   

Lees meer

Voor het grootste internationale rolstoeltennistoernooi in Apeldoorn!

Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan een uniek event dat plaatsvindt bij jouw eigen club? Meld je dan snel aan als vrijwilliger voor de World Team cup!

Van 28 mei t/m 3 juni vindt de World Team Cup (internationaal rolstoeltennistoernooi) plaats bij TC Sprenkelaar en TV De Maten.

Wij zoeken veel vrijwilligers!

Lees meer

Onze sponsoren: