DSC_3837.JPGDSC_4173.JPGDSC_0063.jpgfamilie.jpglucienne.jpgconditietrainingkopie.jpgDSC_3873.JPGIMG_7884.JPGedbar.jpgfoto_rackets.jpgbal.jpgDSC_0032.jpgdames.jpgpjotractie.jpgclubhuisbuiten.jpgDSC_0014.jpgclubhuisbinnen.jpgCIMG5127.JPGDSC_4267.JPG

Op zaterdag 22 september 2018 is het landelijke “burendag”. Dat deze dag niet alleen voor de buren in je straat een mogelijkheid voor een feestje is, laten we je graag in Park Zuidbroek zien. Van 14.00 uur tot 17.00 uur kun je een wandeling maken tussen tennisclub de Sprenkelaar, waar je mee kunt doen aan een tennisclinic en de StadsAkkers. Op hun terrein zijn allerlei activiteiten te zien en te doen.

Lees meer

Je kunt je weer opgeven voor de voorjaarscompetitie. Geef je uiterlijk zondag 21 oktober 2018 op via deze link: Opgave competitie voorjaar 2019

Let op! Lees de regels goed.

N.

Lees meer

Het zomerseizoen zit er bijna op en menig tennis(t)er valt in een soort “wintertennisgat”. TC Sprenkelaar biedt de mogelijkheid om deze periode te overbruggen met een aantrekkelijk en gezellig TEAMTENNIS-toernooi.

Speel samen met je competitieteam, je collega’s en/of vrienden in de winterperiode Teamtennis bij Tennisclub Sprenkelaar! TCS organiseert in de winter een indoor dubbel teamtenniscompetitie op de zaterdagmiddag.

Vanaf oktober 2018 wordt er gespeeld in onze vernieuwde hal met een nieuwe indoor tennismat voor nog meer comfort, speelplezier en de mogelijk voor aantrekkelijk tennis.

Lees meer

Op 15 september 2018 is het weer tijd voor de jaarlijkse vrijwilligersavond!
Een avond waarop onze vrijwilligers in het zonnetje worden gezet, want hun inzet is zeker een bedankje waard.
Op deze avond wordt ook de hal feestelijk heropend, dus kom zeker een kijkje nemen!
Verdere informatie volgt snel, maar houd 15 september vast vrij in je agenda.

Onze sponsoren: