foto_rackets.jpgconditietrainingkopie.jpgpjotractie.jpgbal.jpgDSC_0063.jpgedbar.jpglucienne.jpgDSC_3873.JPGclubhuisbuiten.jpgDSC_0032.jpgDSC_4173.JPGclubhuisbinnen.jpgIMG_7884.JPGDSC_4267.JPGfamilie.jpgCIMG5127.JPGDSC_3837.JPGDSC_0014.jpgdames.jpg

Als je gaat tennissen, heb je in ieder geval een racket en ballen nodig. Ook zijn een paar goede tennisschoenen handig.

Wat voor de één een fijne schoen is, is niet altijd geschikt voor de ander. Hetzelfde geldt voor rackets. Een racket en schoenen zijn echt persoonlijk! Heb je tennisles, vraag de trainer om advies voor de aanschaf van het juiste racket. Bovendien krijgen jeugdleden (basisschool) bij aanmelding voor tennisles een gratis tennisracket. Je kunt ook advies vragen bij bijvoorbeeld DAKA Sport (een van onze sponsoren), zij helpen je graag op weg. Je kunt bij hen ook (tegen een kleine vergoeding) rackets lenen en uitproberen.

Met de materialen van tegenwoordig lukt het iedereen om een balletje te slaan. Maar, zonder les, blijft de techniek achter. De perfecte service leer je niet zomaar, een goede backhand is ook lastig of hoe moeten jij en je partner je opstellen tijdens het dubbelspel? Een goede instructie is dus onontbeerlijk. Vraag één van de trainers om advies. Kijk hier voor meer informatie over tennisles.

Onze sponsoren: