pjotractie.jpgfoto_rackets.jpgDSC_3873.JPGconditietrainingkopie.jpgDSC_4173.JPGIMG_7884.JPGclubhuisbinnen.jpgfamilie.jpglucienne.jpgbal.jpgCIMG5127.JPGDSC_3837.JPGDSC_0063.jpgDSC_0032.jpgDSC_4267.JPGclubhuisbuiten.jpgdames.jpgDSC_0014.jpgedbar.jpg

Welkom als nieuw lid! Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Na het invullen ontvang je via het opgegeven e-mailadres een ontvangstbevestiging. Hierin staat precies uitgelegd hoe je zo snel mogelijk kunt gaan tennissen (met een tijdelijke pas). Heb je nog vragen over het lid worden? Neem dan gerust contact op met de ledenadministratie via .

Belangrijk

  • Worden er meer gezinsleden lid? Vul dan voor ieder gezinslid apart onderstaand formulier in.
  • De contributiebetaling verloopt via een automatische incasso. Hierbij kun je kiezen uit betaling in 1 of in 3 termijnen. Schrijf je je na 1 maart in, dan wordt de contributie in het jaar van inschrijven in één keer afgeschreven. In de daarna volgende jaren wordt de contributie conform de opgegeven keuze in 1 of 3 termijnen afgeschreven.
  • Voor aanvragers jonger dan 18 jaar dient een ouder/verzorger te tekenen Middels ondertekening gaat u akkoord met de voorwaarden die aan het lidmaatschap verbonden zijn, conform statuten en huishoudelijk reglement.
  • Met het inzenden / ondertekenen van het aanvraagformulier gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens door TC Sprenkelaar. Zie de Privacy Policy

 

Voorletters
Roepnaam
Straat
Huisnummer (en evt. toevoeging)
Postcode
Woonplaats
dd-mm-jjjj
Indien bekend
Speelsterkte Enkel
Speelsterkte Dubbel
Automatische incasso
Type de code over
refresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Onze sponsoren: