DSC_3837.JPGbal.jpglucienne.jpgDSC_0063.jpgclubhuisbinnen.jpgedbar.jpgDSC_3873.JPGIMG_7884.JPGDSC_0032.jpgfamilie.jpgclubhuisbuiten.jpgdames.jpgDSC_0014.jpgCIMG5127.JPGDSC_4267.JPGDSC_4173.JPGconditietrainingkopie.jpgpjotractie.jpgfoto_rackets.jpg

Tennissen bij TCS houdt in dat je het hele jaar door gebruik mag maken van de faciliteiten op het park. In de zomerperiode mag je naast de buitenbanen (gravel en smashcourt), gratis gebruik maken van de binnenbanen (zie het baanreglement). Hierdoor kun je ook bij regen gewoon tennissen. Bovendien verlengen de smashcourtbanen het zomerseizoen, zodat je bijna het hele jaar door buiten kunt tennissen. 

In de winterperiode kun je tegen betaling een baan huren in de hal. Klik hier voor meer informatie over baanhuur tijdens de winterperiode.

TCS kent verschillende lidmaatschappen (bedragen voor 2018):

Vrijwilligerswerk
Onderdeel van de contributie van senioren tot 70 jaar is een bijdrage van €40,- voor het niet-uitvoeren van vrijwilligerswerk. Vrijwilligers tot 70 jaar kunnen (een deel van) dit bedrag terug ontvangen in de vorm van een consumptiekaart. Omdat wij er alle begrip voor hebben dat je als nieuw lid nog geen vrijwilligerswerk wilt doen, wordt de vrijwilligersbijdrage het eerste seizoen nog niet doorberekend. Vanaf het tweede jaar wordt de vrijwilligersbijdrage wel in rekening gebracht. Als je dan vrijwilligerswerk verricht krijg je ter compensatie een consumptiekaart van €20 (meer dan 10 uur vrijwilligerswerk) of €40 (meer dan 20 uur vrijwilligerswerk).

Daarnaast kent TCS diverse kortingen voor jeugd, studenten en ijskastleden. Download het volledige lidmaatschaps- en kortingsreglement hier. 

Wil je meer informatie? Vraag er gerust naar bij onze verenigingsmanager, de heer Ed Puister (email: ). Hij vertelt je graag meer over de vereniging en de mogelijkheden om lid te worden.

Wil je lid worden? Vul het online aanmeldformulier in. Als je het invult en vervolgens de bevestigingsmail uitprint en afgeeft aan de bar, zorgen wij voor de rest. Wij verwelkomen je graag als nieuw lid!

Wil je het allemaal nog eens even nalezen? Download dan hier onze informatiefolder.

 

Onze sponsoren: