DSC_0063.jpgDSC_4173.JPGclubhuisbuiten.jpgconditietrainingkopie.jpgCIMG5127.JPGclubhuisbinnen.jpgpjotractie.jpgDSC_0014.jpgfamilie.jpglucienne.jpgDSC_4267.JPGDSC_0032.jpgIMG_7884.JPGDSC_3837.JPGdames.jpgDSC_3873.JPGfoto_rackets.jpgbal.jpgedbar.jpg

Bij TCS is er altijd wel iets te doen voor de jeugd! We hebben een grote groep jeugdleden en een enthousiaste jeugdcommissie.

Houd altijd de website, Topspin en Facebook/Twitter in de gaten voor het aanmelden voor de evenementen en toernooien.


Wat is er door het jaar heen zoal te doen bij TCS voor de jeugd?

 • Winterevenement: een gezellige middag bowlen of lasergamen met al je tennisvriendjes en 
  vriendinnetjes! Dit evenement vindt in 2018 plaats op 6 januari (klik hier om je in te schrijven).
   
 • Pannenkoektennis: lekker partijtjes tennissen, daarna pannenkoeken eten. Meestal twee keer per jaar in het zomerseizoen. Al jaren een groot succes!
   
 • Familieopeningstoernooi: om het seizoen af te trappen, roepen we alle jeugdleden op om vader, moeder, opa, oma, buurman of tante uit te dagen en mee te doen met het familieopeningstoernooi (ook wel ouder-kind toernooi genoemd). Ook voor ouders die geen lid zijn. Tussen de middag krijg je ook nog een heerlijke lunch aangeboden! 
   
 • Familieslottoernooi: ouder-kind toernooi om het buitenseizoen af te sluiten. 
   
 • Clubkampioenschappen: wie is de sterkste speler en speelster bij TCS? Doe mee en ga de strijd aan. Meestal begin juni (vlak na de voorjaarscompetitie).
   
 • Groot Pietenfeest: wie kan het winnen van de Pieten? Tennissen, balspelletjes, andere activiteiten en heel veel gezelligheid voor de basisschooljeugd! Tot nu toe zijn we er altijd nog in geslaagd om speciale sport Pieten naar ons park te krijgen... met dank aan Sinterklaas! Meestal op de woensdagmiddag voor het Sinterklaasfeest. 
   
 • Klaverblad Verzekeringen ASO toernooi: hoezo ASO? ASO staat voor Apeldoorn Sprenkelaar Open. ASO is het leukste jeugdtoernooi in de wijde omgeving van Apeldoorn. Er wordt niet alleen getennist in de verschillende leeftijdscategorien, er is ook iedere jaar een ander thema, waar de diverse activiteiten op worden georganiseerd. Tijdens de toernooiweek is er iedere dag van alles te doen. Tennis en veel vermaak, succes verzekerd! Vaak met één overnachting in de hal. Het toernooi vindt plaats in de schoolvakantie (zomer). 
Onze sponsoren: