Sport 2000 Buitink Open/40+ Pre-season toernooi 2022

Nadat 2 jaar het toernooi vanwege de corona-maatregelen niet door kon gaan, hebben we goede hoop dat met de versoepelingen we dit jaar weer het Sport 2000 Buitink Open/40+ pre-season toernooi kunnen organiseren bij TC Sprenkelaar. Het staat gepland van maandag 21 maart t/m zondag 27 maart 2022.

Het TCS Pre-season toernooi is twee weken voor begin van de voorjaarscompetitie het ideale moment om te kijken hoe je vorm er voor staat na de winter! Of als je geen competitie speelt lekker een gezellig toernooi spelen!

Wederom is het een actueel rating toernooi, wat betekent dat er niet in speelsterkte-categorieën ingeschreven wordt, maar dat alle spelers in zowel enkel- (HE, DE) als dubbelspel (HD, DD, GD) ingedeeld worden op basis van hun actuele rating. Dit in 2 categorieën: de Open en de 40+ categorie. Dit levert de meest spannende wedstrijden op tussen spelers van vergelijkbaar niveau, ongeacht welk niveau je hebt! Dus zowel voor toppers met niveau 2 of 3 als beginners (en eeuwige talenten) van niveau 8 en 9.

De inschrijving is reeds geopend en inschrijven kan via:

TCS Sport 2000 Buitink Open/40+ Pre-season toernooi 2022 | MijnKNLTB

Schrijf je nu dus zo snel mogelijk in en we zien je graag weer bij TC Sprenkelaar!

Met vriendelijke groet,

De toernooi-commissie

The event is finished.