DSC_3873.JPGbal.jpgIMG_7884.JPGedbar.jpgdames.jpgDSC_0014.jpgDSC_0063.jpgpjotractie.jpgDSC_4267.JPGfoto_rackets.jpgDSC_3837.JPGfamilie.jpgDSC_4173.JPGDSC_0032.jpglucienne.jpgconditietrainingkopie.jpgCIMG5127.JPGclubhuisbinnen.jpgclubhuisbuiten.jpg
World Team Cup Rolstoeltennis begint over   7 Dagen

Er zijn gedurende de week van het WTC diverse side events. Hieronder kan je je hiervoor opgeven.

Kidsday event bij TC Sprenkelaar en TV De Maten

Voor alle kinderen die in rood (4 t/m 9 jaar ) en oranje (8 t/m 11 jaar) tennissen zijn er allerlei tennisactiviteiten georganiseerd. O.a. een kids persconferentie, schminken, meet & greet met de spelers, tennis challenges, ACE & LOVE zijn aanwezig en er is een gigantisch springkussen.
 
Als jij ook mee wilt doen, geef je dan snel op want VOL = VOL.
 
Aanmelden? Vul dan dit formulier in of mail dan je naam, in welke categorie je speelt (rood of oranje) en bij welke club je deel wilt nemen (TC Sprenkelaar of TV De Maten), naar .
 
Deelname is GRATIS en aanmelden kan t/m 20 Mei!

Taartwedstrijd / High Tea

Op donderdagmorgen 31 mei 10:00-12:00 uur tijdens de World Team Cup (rolstoeltennistoernooi), bieden wij je de kans/uitdaging om je mooiste taart met het thema tennis te presenteren aan een internationaal publiek. Je gebruikt je bak-kwaliteiten en je creatieve talent, je voegt daar een grote dosis tennis liefde aan toe om tot een oogstrelende, smaakpapillen kietelende tennis taart te creëren.
 
Alle tennis spektakel taarten zullen beoordeeld worden door een gerenommeerde jury, bestaande uit de landelijk bekende bakker Toet (plaatselijke Robert)en een ervaringsdeskundige voor het keuren op smaak en looks (de Janny van de club).

De lekkerste en de mooiste WTC taart zal als winnaar zegevieren en beloond worden met een workshop bakken om nog meer fijne kneepjes van het vak te leren. En uiteraard eeuwige roem.
 
Wil jij meedoen met deze bakwedstrijd? Stuur dan een mail met je naam naar .
 
Heb je nu geen bak-kwaliteiten maar ben je beter in het eten van taarten en lekkernijen? Kom dan genieten van internationaal toptennis onder het genot van een high tea met je (tennis)vrienden en vriendinnen.
Een prachtig gevulde etagère met lekkernijen vergezeld van heerlijke koffie en thee staat dan voor je klaar. Met als extra een hapje van de ingebrachte wedstrijdtaarten.
 
Wil jij meedoen met deze bakwedstrijd en/of wil je komen high tea’en (met jouw team)? Vul dan dit formulier in of stuur een mail met je naam (en namen van je teamgenoten) naar .

Business Event

Speciaal voor ondernemers. Presentatie wordt verzorgd door Jacco Eltingh, er is een netwerkborrel, er wordt een rolstoeltennisclinic gegeven en nog veel meer.
 
Kosten €25,- per persoon.
 
Aanmelden kan via dit formulier of via

Onze sponsoren: