clubhuisbuiten.jpgIMG_7884.JPGDSC_3837.JPGfoto_rackets.jpgclubhuisbinnen.jpgpjotractie.jpgDSC_4173.JPGCIMG5127.JPGDSC_3873.JPGlucienne.jpgbal.jpgconditietrainingkopie.jpgdames.jpgedbar.jpgDSC_0063.jpgDSC_4267.JPGDSC_0014.jpgDSC_0032.jpgfamilie.jpg

DSC 0433

Als je het leuk vindt om wedstrijden te spelen en om in teamverband te tennissen, dan is de  KNLTB competitie wellicht iets voor je. Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van je wensen en je niveau. De competitie periode is vooral een leuke en gezellige periode! De voorjaarscompetitie wordt traditiegetrouw afgesloten met een feestavond.

De tenniscompetitie (voorjaar) vindt plaats in de periode april tot en met juni, op de woensdagavonden, vrijdagavonden, zaterdagmiddag of zondag (senioren). Als je je inschrijft voor de competitie, word je ingedeeld in een team met andere TCS’ers. Meestal bestaat een team uit 6 personen. Afhankelijk van het soort competitie, speel je heren, dames of gemengde competitie. Je speelt met je team in totaal 7 keer tegen teams van andere verenigingen. Competitie spelen is een leuke manier om andere mensen te ontmoeten en op een leuk niveau wedstrijden te spelen.

De laatste twee jaar groeit de belangstelling voor de najaarscompetitie. Deze competitie wordt gespeeld in de maanden september, oktober en november en is qua opzet vergelijkbaar met de voorjaarscompetitie. Er kan gespeeld worden op vrijdagavond, zaterdag- of zondag middag.

Aanmelden voor de competitie verloopt via deze website. Mocht je meer informatie willen over de mogelijkheden van het spelen van competitie, neem dan gerust contact op met de competitiecommissie via email: .

Onze sponsoren: