Competitie tennis en padel

Als je het leuk vindt om wedstrijden te spelen en om in teamverband te tennissen en/of padellen, dan is de KNLTB competitie wellicht iets voor je. Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van je wensen en je niveau. De competitie is vooral een leuke en gezellige periode! Met categorieën voor heren, dames, gemengde teams en jeugd, biedt de KNLTB een platform voor zowel ervaren spelers als opkomend talent. Naast het bevorderen van sportieve prestaties, staat de competitie ook bekend om de gezellige en sociale sfeer op en rond de tennisbanen.

De KNLTB kent twee hoofdseizoenen: de Voorjaarscompetitie en de Najaarscompetitie. Daarnaast is er ook zomeravond competitie en winter competitie. Kijk voor de meest actuele competitie vormen en data op de website via de onderstaande links:
Tenniscompetitie KNLTB
– Padelcompetitie KNLTB

Inschrijven

Sprenkelaar is een actieve vereniging met veel competitiespelers. De belangstelling voor de competitie is groot. Aanmelden voor de competitie verloopt via een digitaal inschrijfformulier, deze wordt in de nieuwsbrief verstuurd zodra de inschrijving voor het competitieseizoen wordt geopend.

Als je je inschrijft voor de competitie, word je ingedeeld in een team met andere TCS’ers. Meestal bestaat een team uit 6 personen. Afhankelijk van het soort competitie, speel je in een heren, dames of gemengd team. Voor jeugdspelers t/m 18 jaar zijn er veel mogelijkheden voor het spelen van tenniscompetitie met leeftijdsgenoten en passend bij hun niveau.

Mocht je meer informatie willen over de mogelijkheden van het spelen van competitie, bekijk de flyer of neem gerust contact op met de competitiecommissie via email: competitie@tcsprenkelaar.nl

Clubkleding

Of je nu een ervaren speler bent of je debuut maakt op de baan: er is iets speciaals aan het dragen van clubkleding. Het geeft je niet alleen die serieuze “ik ben hier om te winnen” uitstraling, maar het versterkt ook de band met je team. Het begint allemaal met die stijlvolle outfits! Sprenkelaar heeft een uitgebreid aanbod aan clubkleding zodat jij en je team kunnen stralen op de baan! Klik hier voor meer informatie.